Om oss

Haugianeren ble trykt første gang i 1943 av Matheus Holte. Han var en markant leder i Hauge bevegelsen i mange år. En høvding blant mange høvdinger. En ivrig forkynner og skribent. Ordene hans kunne være kvasse, men de var fylt av gudfryktig kjærlighet. Han var pietist i sin rette forstand. Nidkjær for det sanne, arbeidsom og brennende i ånden. Han var redaktør for bladet i 47 år. I tillegg har han skrevet en del bøker som vi har på vårt boklager. Videre ble Haugianeren utgitt ved Trygve Einar Gjerde, desember 1990 til Juni 2024 . Nå har Stein Arild Gjerde overtatt redaktør jobben med bladet.

Vi ber om bønner og velsignelser.

Gaver til bladet Haugianeren

Bladet blir utgitt uten noen form for godtgjøring. Alle gaver som kommer inn går til trykking og forsendelser. Videre så ønsker vi å kunne gi bladet til de som vil lese det i en prøve periode eller som ellers har vanskelig med å betale et abonnement. Vi takker derfor hjertelig for alle gaver. Det gjør arbeidet lettere og den økonomiske byrden mindre. Tips oss gjerne om mennesker som kan ha velsignelse av å lese bladet.

Vi kan motta gaver via VIPPS på nummer 91918899, husk å merk med «Gave til Haugianeren» eller en kan overføre til bank konto 3626.58.11773.